Reissu ei aivan mennyt odotetulla tavalla, kiitos kysymästä. Riideltiin ja paljon. Ihan mitättömistä pikkuisista asioista, piti vain päästä sanomaan toisen sanan päälle jotain. Se ei edes ollut sellaista hyvän tahtoista leikittelevää riitelyä, vaan loukkauksia sinkoili hillittömän paljon. Kumpikin osasi myös tarttua tähän kuumaan aiheeseen, seksiin. se tuotiin näihin riitoihin mukaan tarkoituksena ikään kuin iskeä tikarilla toista sydämeen, viimeiseksi niitiksi.

Olen katunut sanojani, olen ollut pahoillani, pyytänyt anteeksi. Olen yrittänyt kotiuduttuamme olla kunnon avovaimo, tehdä ruokaa, siivota, pyykätä.. Kuin hyvitykseksi, vaikka ilkeät sanat eivät pyyhkiydy tuollain pois. Emme enää ole vihaisia tai osoita mieltä toisillemme loukkauksista, mutta tietäähän sen, että mieleen ne jäivät.

Eikä puhettakaan, että seksiä olisi ollut. Ei edes sovintoseksiä. Tosin, itse en edes pidä ns. sovintoseksistä, riidän päätteeksi. Sillä itselle jää aina riidoista paha mieli pitkäksi aikaa, niin en vain pysty seksiin äkäpäissäni..