tuntuu, että koko viikko menny  kiireessä, vaikka itsellä onkin aika rentoa opintojen puolesta.. Mutta päivittäin on jossain pitänyt olla suhaamassa ja hoitamassa asioita. Samoin miehellä, ei olla kuin iltaisin ehditty vähän olla yhdessä, hällä on töitä ja harrastuksia nyt paljon, jotka vievät aikaa.

Tänään olemme lähdössä kahdestaan reissuun viikonlopuksi, pääsee vähän irti arjesta. Toivottavasti se tuo vähän uutta säpinää meidän välillemme. Olemme puhuneet aika paljon kuluneella viikolla meidän suhteesta ja sen propleemista (lue: seksistä)... Ja ollaan kyllä siitä onnellisessa asemassa, että voidaan puhua edes suurin piirtein kaikki tuntemukset läpi.

Ei ole edistystä näissä terapia-asioissa. Vaikka olemme puhuneet tunnista toiseen, niin olemme edelleen yhtä mieltä, että jos vain mahdollista, niin haluamme sinne terapiaan. Itse kun haluan saada kiihkon ja halun takaisin. Haluan jonkun syyn, miksi tilanne on nyt tämä.

Että näin. Tulinpa siis vain kertomaan, ettei mikään ole edennyt, mutta ei nyt takapakkiakaan ole tullut :) ihanaa viikonloppua kaikille.